• ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ

Χαλκιδική

 • Στην Χαλκιδική δεν υπάρχουν ποτάμια και αυτός είναι ένας λόγος όπου οφείλονται τα κρυστάλλινα καταγάλανα νερά της και οι πεντακάθαρες παραλίες της. Συγκεκριμένα η παραλία της Χανιώτης η οποία έχει βραβευθεί με μπλε σημαία είναι αμμώδης, μεγάλη σε πλάτος, οργανωμένη με ξαπλώστρες – ομπρέλες και ειδική ομάδα διάσωσης. Εδώ μπορεί κάποιος να απολαύσει θαλάσσια sport όπως σκι θαλάσσης , windsurfing, ποδήλατο θαλάσσης, κανό αλλά και απόμερους κολπίσκους με απαράμιλλη φυσική ομορφιά.
  Ανάμεσα στις ποικίλες εναλλαγές για αναψυχή ο επισκέπτης μπορεί να ασχοληθεί τόσο με την μαγεία της θάλασσας όσο και με την φύση μέσα από περιπατητικές διαδρομές στο δάσος της Χανιώτης με της πηγές της.
  Μέρος ιδανικό για κολύμπι, θαλάσσια sport, ψάρεμα, καταδύσεις η Χανιώτη με τους 500 μόνιμους κατοίκους της είναι έτοιμη να φιλοξενήσει και τους φίλους του βουνού για πεζοπορία, ποδήλατο, φωτογραφία, ιππασία.
  Δεν λείπουν οι χώροι με αρχαιολογικό ενδιαφέρον όπως είναι το σπήλαιο των Πετραλώνων 50χλμ. από την Χανιώτη, το αρχαίο χωριό της Νεαπόλεως 5χλμ και οι διάφορες βυζαντινές εκκλησίες.
  Οι καθημερινές εκδρομές, οι πολιτιστικές εκδηλώσεις και το βραδινό ξεφάντωμα στα ποικίλα Bar και τις ταβέρνες της περιοχής καλύπτουν όλες τις επιθυμίες σας για αξέχαστες διακοπές.
  Το ξενοδοχείο μας συνεργάζεται με υπηρεσίες taxi, ενοικιάσεις αυτοκινήτων και εκδρομικών γραφείων παρέχοντας special προσφορές μόνο για τους ένοικους του.